Тестове

Iveco S-WAY - много нови възможности

След премиерата в началото на юли на новия модел на IVECO S-WAY италианският производител даде възможност и за тест драйв в околностите на Торино на различни конфигурации S-WAY. Ето и впечатленията ни. Подобрението между стария и новия модел определено е значително.

13.12.2019 

Излезе брой 10/2019 на сп. КАМИОНИ

В брой 10/2019 на сп. КАМИОНИ ще намерите:

09.12.2019 

Видео - кратък драйв тест на Iveco S-WAY

В края на октомври Iveco даде възможност за кратък драйв тест на новия модел Iveco S-WAY, по време на който направихме този запис. Видеото ни в никакъв случай не е изчерпателно, но все пак дава някаква информация. Повече подробности и лични впечатления можете да прочетете в декемврийския брой на списание КАМИОНИ

25.11.2019 

Видео: Тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros

Списание КАМИОНИ направи първи тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros в България. Вижте видео от теста, в което са описани всички нови системи, с които е оборудван един от основните претенденти за титлата Камион на годината 2020.

15.11.2019 

Нула промила алкохол за шофьорите в ЕС?

Европейският съвет за транспортна безопасност (ETSC) поиска еднаква пределна стойност за алкохол за шофьорите в целия Европейски съюз. Европейската комисия пък вижда необходимостта от промяна в тази посока и вече има план за действие за подобряване на безопасността по пътищата.

12.11.2019 

На тестовата писта с туристическата гама на Van Hool

Белгийският автобусен производител Van Hool организира специално представяне на богатата си гама от туристически автобуси в началото на ноември. На разположение за тестове на пистата Мортфонтен, недалеч от Париж бяха 13 автобуса от двете моделни линии – масовата EX и луксозната TX. Част от моделите от произвежданата в Македония гама EX бяха оборудвани с камери за обратно виждане вместо огледала.

11.11.2019 

International Pick-Up Award 2020: Тестът (Видео)

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ. Вижте видео от теста.

31.10.2019