Камиони.TV

Видео: Новият електрически камион Nikola Tre

Във видеото може да видите новия електрически камион Nikola Tre, създаден три месеца след обявяването на стратегическото партньорство между Iveco, FPT Industrial и Nikola Corporation

05.12.2019 

Видео - кратък драйв тест на Iveco S-WAY

В края на октомври Iveco даде възможност за кратък драйв тест на новия модел Iveco S-WAY, по време на който направихме този запис. Видеото ни в никакъв случай не е изчерпателно, но все пак дава някаква информация. Повече подробности и лични впечатления можете да прочетете в декемврийския брой на списание КАМИОНИ

25.11.2019 

Видео: Тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros

Списание КАМИОНИ направи първи тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros в България. Вижте видео от теста, в което са описани всички нови системи, с които е оборудван един от основните претенденти за титлата Камион на годината 2020.

15.11.2019 

Видео - Турботръкс България отпразнува 25 години

Четвърт век на българския пазар е постижение, което си заслужава да се отпразнува с колеги, партньори, клиенти и приятели. Турботръкс България го направи на стилно и весело парти с много настроение, смях, спомени и награди.

31.10.2019 

International Pick-Up Award 2020: Тестът (Видео)

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ. Вижте видео от теста.

31.10.2019 

300 000 гледания на видео на КАМИОНИ

Видеото на КАМИОНИ за Сравнителния тест на кабините има вече над 300 000 гледания в канала на Българска Транспортна Преса в YouTube.

04.10.2019 

Видео: Как се купува камион втора употреба

Кога да си купим камион втора употреба? Кои са най-често допусканите грешки при покупката на такъв камион? На какво непременно трябва да обърнем внимание? Колго годишен да е камионът? на какви километри? На тези и много други въпроси ни отговаря във видеото Димитър Петров, търговски директор на Турботръкс България, дилър на DAF.

03.10.2019