MasterClass: Управление на склада


Българска Транспортна Преса и Списание Логистика ви канят да се запознаете с най-добрите практики в управлението на склада и да зададете въпроси как може да бъде решен проблем, който срещате във вашата практика. (Формата за регистрация е най-долу.)

MasterClass: Управление на склада ще се проведе на 13 и 14 юни 2017 г. в рамките на Изложението за складово оборудване и технологии в логистиката ШОУ В СКЛАДА. Замислен е като дискусионен формат за споделяне на добрите практики в складовото управление. Майстор-логистици от водещи фирми ще представят своя опит и заедно със слушателите ще търсят варианти за трансформирането на този опит в техники и подходи за работа в различни условия.

Емил Димитров, Кауфланд България
13 юни 2017, 11 ч


Емил Димитров е директор направление Логистика в Кауфланд България ЕООД енд Ко КД и ръководи най-големия дистрибуционен център в България. В Логистичния център на Кауфланд в Индустриална зона Раковски е концентрирано цялото ноу-хау на компанията по приема, складирането и съхранението на стоки. Емил Димитров е роден в Пловдив, възпитаник е на немската езикова гимназия в града, след това завършва международни икономически отношения в УНСС. Страстен привърженик е на максимата, че хората трябва да работят с усмивка, а той като мениджър - да зададе доброто настроение.


Емил Димитров ще говори по темата: “Системи за обработване на данни за голям асортимент”. Мениджърът на логистичния хъб на Кауфланд България ще сподели и как технологиите си взаимодействат с комисионерите. В Централната логистична база на Кауфланд работят 540 души, повечето от които са комисионери, и той добре знае каква подготовка и какви качества са нужни за професията комисионер.

Боян Джамбазов, Мувио Лоджистикс
14 юни 2017, 11 ч


Боян Джамбазов e национален мениджър Логистика в Мувио Лоджистикс. Завършил е магистратура в Икономическия университет във Варна, специалност Счетоводство и контрол. Към настоящия момент е докторант в УНСС - катедра Логистика. Притежава над 15 години стаж в областта на логистиката. Професионалната му кариера е свързана най-вече с Мувио Лоджистикс (по-рано Бултранспорт лоджистикс енд сървисиз), където започва като началник склад и оператор изписване на заявки. През 2005 г. става началник на транспортен и операторски отдел за регионален център Варна. През 2007 г. ръководи проект за внедряване на GPS система, чрез която се извършва проследяване на товари в реално време. През 2010 г. е промотиран в национален мениджър логистика и поема цялостната логистична дейност на компанията. През 2013 г. ръководи проект за внедряване на модерен софтуер за управление на складова дейност, който поетапно е внедрен във всички складове на компанията в страната. Мувио Лоджистикс оперира с 4 склада с над 15 дка складови площи, където се съхраняват и обработват над 5000 артикула.

Боян ще говори по темата „Оценка на веригата на доставки - възможни опции за оптимизиране на стоковите наличности и намаляване разходите за логистика“. В практиката си той е решавал десетки казуси в склада – от нанасянето в нов склад, през работа за на клиент до въвеждането на WMS система за управление на складовите наличности. Участниците могат да задават въпроси как да решат собствени проблеми в склада, като най-активните ще получат възможност да влязат и да разгледат как работи екипът на Мувио Лоджистикс. А складът на компанията е точно срещу склада, в който ще се проведе ШОУ В СКЛАДА.

За да се включите безплатно в мастъркласовете, можете да се регистрирате онлайн, като попълнете формуляра по-долу и го изпратите (или се обадете
на тел. 02 9580030, 02 8081840):
 
(Регистрацията завършва с въвеждане на контролен код от изображение.
Ако не го виждате, няма да можете да се регистрирате успешно.
Моля използвайте Internet Explorer, Mozilla Firefox или Google Chrome.
Регистрацията от мобилни устройства не е гарантирана.)


Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни.
 
  
  
  
CAPTCHA security code